Skip to main content

Merken creëren die klaar zijn voor de toekomst.

Over Studio Today in de Utrechtse Werkspoorkathedraal
Over Today branding agency in Utrecht

Uitgesproken communicatie, helder, verdiepend. Bright!

Werken met Today is vooral samenwerken met Today. Wij zijn ervan overtuigd dat we elkaar aanvullen om zo tot het beste resultaat te komen. Ambitieus, bevlogen en korte lijnen kenmerken de relaties die we met onze opdrachtgevers aangaan. Gemiddeld geven klanten ons een 8,6. Hiermee behoren we al 4 achtereenvolgende jaren in de top 3 design bureaus van Nederland (onderzoek Fonk150).

Full-service

Van strategie tot visuele identiteit. We realiseren het gehele proces van productie tot implementatie. Dat doen we met een duidelijke werkwijze.

Sterke merken zijn relevant, geloofwaardig en onderscheidend voor hun doelgroep. Samen bepalen we waar jouw merk voor staat. Verfrissende pressure cooker voor heldere ideeën, een duidelijk toetsingskader en vertrekpunt.

Een goede merkidentiteit beschrijft wie je bent, wat je drijft en wat je betekent voor anderen. Today vertaalt dat naar heldere, positieve en uitgesproken designs voor de complete huisstijl en communicatiemiddelen van je merk.

Middelen maken met oog voor elk detail. Een herkenbaar merk en heldere totaalbeleving neerzetten, vraagt om een consistente toon en vormgeving van al je middelen.

We bepalen samen de structuur van de website en welke pagina’s het meest belangrijk zijn. We designen de look and feel en leveren alles pixel perfect op.

Een campagne vraagt om heldere doelstellingen,
inzicht in de doelgroep, een gefundeerde strategie, een sterk creatief concept en een slimme middelen inzet.

Sociaal jaarverslag

We zijn officieel B Corp! Dat staat voor ‘Benefit Corporation’. Een internationaal keurmerk voor bedrijven die niet alleen financiële waarde nastreven, maar waarde voor mens, milieu en maatschappij. Een pittige goedkeuringsprocedure waarbij er wordt gekeken naar de algehele bedrijfsvoering. Dat voelt goed, dat is goed. Lees het complete verhaal in ons sociaal jaarverslag 2023!

Sociaal jaarverslag 2023
B corp today

Een hecht team van 17 creatief strategen, (digital) designers, illustrators en projectmanagers.

Onze cultuur
2 Paris design awards  
3 Red Dot awards  
1 Dutch Creativity Award  
1 European Design Award  
3 Indigo Awards  
1 D&AD  
3 Communicator Awards  
1 Digital Award  
3 Lovie Awards  
Today wint Awards

Opdrachtgevers

Overheid

nl en