Skip to main content

Web design

Full service
Services
  • Strategie
  • UX-design
  • Wireframing
  • Webdesign
  • Animatie
  • Development

Wij maken de website waarmee jij jouw doelen bereikt. Professioneel webdesign is essentieel voor online succes. Bij Today werken experts in design, content en techniek samen om websites te creëren die zowel aantrekkelijk als functioneel zijn. Of je nu twijfelt over de actualiteit van je online aanwezigheid of een geheel nieuwe website nodig hebt, wij staan klaar om je te helpen. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op info@today.nl of bel +31 30 244 16 96.

Full service

We ontwikkelen nieuwe merken van A tot Z en doorontwikkelen en onderhouden bestaande merken. Hierin zijn we als designbureau full-service: voor elke uiting van je merk helpen we je verder. Van strategie tot visuele identiteit. We realiseren het gehele proces van productie tot implementatie. Van website tot app-design. Van activatie en campagne tot lancering. 

Samenwerken

Werken met Today is vooral samenwerken met Today. Wij zijn ervan overtuigd dat we elkaar aanvullen om zo tot het beste resultaat te komen. Ambitieus, bevlogen en korte lijnen kenmerken de relaties die we met onze opdrachtgevers aangaan. Gemiddeld geven klanten ons een 8,28. Hiermee behoren we al 4 achtereenvolgende jaren in de top 3 ontwerpbureaus van Nederland (onderzoek Fonk150).

De website van Encor op een tablet getoond op een stenen ondergrond.

Wanneer je ons inschakelt voor het ontwerpen van het webdesign, begrijpen we dat je graag wilt weten hoe we te werk gaan en wat je kunt verwachten. Ons doel is om jouw visie en doelstellingen vlekkeloos te vertalen naar een pixel perfect design, of het nu gaat om een website, app of webapplicatie.

Mockup van de Studiekeuze123 website zoals deze op Tablets wordt weergegeven. Deze won drie Lovie awards.
Foto van een hand met een smartphone waarop een impressie van de website wordt vertoond.
Mobiele weergave van de DigiD website

Werken met Today

Werken met Today is vooral samenwerken met Today. Wij zijn ervan overtuigd dat we elkaar aanvullen om zo tot het beste resultaat te komen. Ambitieus, bevlogen en korte lijnen kenmerken de relaties die we met onze opdrachtgevers aangaan. Gemiddeld geven klanten ons een 8,28. Hiermee behoren we al 4 achtereenvolgende jaren in de top 3 bureaus van Nederland (onderzoek Fonk150).

 

Bekijk onze cases
nl en