Nieuws

Top 3 designbureau 2020 van Nederland

In december 2020 verscheen de jaaruitgave RED alert bij FONK; hèt standaardwerk over de Nederlandse bureauwereld. In deze uitgave vind je integraal de resultaten van het bureau klanttevredenheidsonderzoek 2020. Ook de bureaus die in november de FONK100 2020 weten te halen, worden in deze uitgave in de spotlights gezet. In de lijst van 100 meest klantvriendelijkste bureaus, eindigde Today in de top 25. In de categorie design kwamen we zelfs als nummer 3 uit de bus. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,53.

Voor de 26e keer vond het klanttevredenheidsonderzoek onder 163 bureaus van FONK plaats. De FONK100 is meer dan een jaarlijkse ranglijst, want biedt ook een ruime kijk op de resultaten van het Bureau Klanttevredenheidsonderzoek 2020. De uitkomsten hiervan vormen mede de basis van jaarlijkse Lijst der Lijsten van de Nederlandse bureauwereld.

Resultaten
Functioneren als sparringpartner: 8,5
Omgaan met briefings: 8,4
Snelheid van werken: 8,3
Nauwkeurigheid: 7,9
Inzet & service: 9,0
Creativiteit: 8,9
Effectiviteit: 8,9
Administratief: 8,4
Prijs-prestatie: 8,4
Pro-activiteit: 8,4
Functioneren als business accelerator: 8,2
Relatiebeheer: 8,9
Tevredenheid in zijn algemeenheid: 8,6
Gemiddeld resultaat: 8,53

We zijn enorm blij met deze waardering voor alle gave dingen die we de afgelopen jaren samen met onze klanten hebben mogen maken. Om het zo in cijfers terug te zien, is echt fantastisch, waarbij we hoog scoren op creativiteit, inzet en service. Dit is een geweldige beloning voor het hele team én natuurlijk ook voor al onze klanten. Het bevestigt dat de manier waarop we samenwerken resultaat oplevert. Het geeft ons net als vooraf gaande jaren een hele mooie bevestiging.

 

Terug naar nieuwsoverzicht