Skip to main content

Employer branding

Werkgeversmerk
Services
  • Employer value proposition
  • Strategie
  • Campagne creatie
  • Copywriting
  • Productie
  • Video
  • Media campagnes
  • Werkenbij-site

Ben je op zoek naar manieren om op te vallen als werkgever en de juiste kandidaten aan te trekken voor je vacatures? Wij ondersteunen je bij het ontwikkelen van overtuigende arbeidsmarktcommunicatie, het opzetten van een heldere strategie en het bedenken van een sterk concept voor je employer branding campagne. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op info@today.nl of bel +31 30 244 16 96.

Employer branding

Om een strategie te ontwikkelen voor je werkgeversmerk, is het belangrijk om te onderzoeken wat jouw organisatie uniek maakt. Elk bedrijf waar medewerkers samenwerken heeft een werkgeversmerk, oftewel employer brand, dat medewerkers met trots vertegenwoordigen en dat ook nieuwe werknemers aantrekt. Vooral in de huidige arbeidsmarkt is het cruciaal om de juiste mensen aan te trekken en te behouden. Een sterk werkgeversmerk draagt bij aan dit doel.

Van inhoud naar vorm

In het campagne concept bedenken wij op een creatieve wijze hoe we jouw als werkgever op een aansprekende manier kunnen neerzetten. Een duidelijk vertrekpunt hoe de doelgroep op een verrassende manier aangesproken kan worden op de diverse kanalen. Het creatieve concept wordt verder uitgewerkt. Van een aansprekende video met betrokken werknemers tot een aansprekende werkenbij-website.

Aangenaam, wij zijn UBQ

Bij UBQ is afval niet het eindpunt, maar slechts het begin. Het begin van een nieuwe grondstof en een bouwsteen van een wereld zonder afval. Voor de eerste, gloednieuwe fabriek in Bergen op Zoom zijn ze hard op zoek naar operators. We hielpen UBQ met het inrichten van de campagne, de werkenbij-site en het complete werkgeversmerk.

UBQ employer branding
UBQ employer branding
Employer branding is belangrijk dan ooit, omdat je permanent investeert in huidige en toekomstige werknemers
Werken bij Albron - Employer branding

Gedreven smaakmakers

Het grootste allround foodservicebedrijf van Nederland gelooft dat lekker eten duurzamer, gezonder en betaalbaar kan zijn. Door dagelijks in te zetten op beter eten voor 250.000 klanten, wil Albron het verschil maken. We hielpen Albron met hun employer branding en werkenbij site om deze ambities waar te maken.

Werken aan de mobiliteit van morgen

Logisch dat je bij de RDW in eerste instantie aan de kentekenregistratie en de rijbewijzen denkt. Maar dat is niet het enige. De RDW heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een partner in mobiliteit. Eén die met uiteenlopende schakels – in binnen- en buitenland – samenwerkt om de veiligheid op de weg te waarborgen. Om dit allemaal waar te maken, vroeg RDW ons te helpen met het ontwikkelen van een duidelijk werkgeversmerk.

Onboarding RDW

Werken met Today

Werken met Today is vooral samenwerken met Today. Wij zijn ervan overtuigd dat we elkaar aanvullen om zo tot het beste resultaat te komen. Ambitieus, bevlogen en korte lijnen kenmerken de relaties die we met onze opdrachtgevers aangaan. Gemiddeld geven klanten ons een 8,28. Hiermee behoren we al 4 achtereenvolgende jaren in de top 3 bureaus van Nederland (onderzoek Fonk150).

 

Bekijk onze cases
nl en