Skip to main content

Designbureau Utrecht

Full service
Services
  • Merkstrategie
  • Merkdesign
  • Huisstijl
  • Webdesign
  • Afdrukken
  • Animatie
  • Infographic
  • Campagne
  • Activatie

Allemaal gek op design en daarmee gedreven om samen iets moois te creëren. Elk detail doet ertoe om het beste uit jouw merk en de wereld te halen. Wij helpen je om het merk te worden, dat je morgen wil zijn. Met scherpe strategie, helder design en vol energie. Zo creëren we een merk dat positief durft op te vallen – een bright brand voor morgen. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op info@today.nl of bel +31 30 244 16 96.

Full service

We ontwikkelen nieuwe merken van A tot Z en doorontwikkelen en onderhouden bestaande merken. Hierin zijn we als designbureau full-service: voor elke uiting van je merk helpen we je verder. Van strategie tot visuele identiteit. We realiseren het gehele proces van productie tot implementatie. Van website tot app-design. Van activatie en campagne tot lancering. 

Samenwerken

Werken met Today is vooral samenwerken met Today. Wij zijn ervan overtuigd dat we elkaar aanvullen om zo tot het beste resultaat te komen. Ambitieus, bevlogen en korte lijnen kenmerken de relaties die we met onze opdrachtgevers aangaan. Gemiddeld geven klanten ons een 8,28. Hiermee behoren we al 4 achtereenvolgende jaren in de top 3 designbureaus van Nederland (onderzoek Fonk150).

Foto van een hand die de nieuwe Rabobank pinpas vasthoudt.
Mockup van de Studiekeuze123 website zoals deze op Tablets wordt weergegeven. Deze won drie Lovie awards.
Foto van containers met het Milence logo er overheen

Milence wil het opladen voor alle elektrische vrachtwagens en bussen mogelijk maken om zo de transitie naar fossielvrij vervoer te versnellen en te ondersteunen. Today heeft de complete merkidentiteit ontwikkeld en uitgerold.

Foto van een tablet met daarin een impressie van een online omgeving waarin een route wordt gepland.
Portret van een student van het GLU afgebeeld in één van de shapes op basis van het canvas.

Werken met Today

Werken met Today is vooral samenwerken met Today. Wij zijn ervan overtuigd dat we elkaar aanvullen om zo tot het beste resultaat te komen. Ambitieus, bevlogen en korte lijnen kenmerken de relaties die we met onze opdrachtgevers aangaan. Gemiddeld geven klanten ons een 8,28. Hiermee behoren we al 4 achtereenvolgende jaren in de top 3 design bureaus van Nederland (onderzoek Fonk150).

 

Bekijk onze cases
nl en