Skip to main content

Designpartner van de gemeente Amsterdam

Mooi, Mooier, Mokum

Today is een full-service creatief bureau. We helpen de gemeente Amsterdam bij uiteenlopende communicatievraagstukken. Dat doen we met groot enthousiasme én met een hecht team van creatief strategen, designers, DTP-ers en projectmanagers.

Services

Ons doel? Ontzorgen. Daarom zorgen wíj voor heldere processen en de beste communicatie voor elke doelgroep.

Een goede infographic maken is een vak apart. Heldere informatie en kennis overdragen, valt of staat met de juiste vormgeving. Wij verstaan dat vak. We maken complexe data of tabellen graag overzichtelijk met aantrekkelijke stroomschema’s, plattegronden en tekeningen. Welke kernvraag moet de infographic beantwoorden, wat zijn ondersteunende vragen en welk inzicht moet de doelgroep krijgen? Aan de hand van die vragen helpen we bij het samenstellen van de juiste input.

Heeft een boodschap visuele ondersteuning nodig? Dan zorgt Today voor (karakteristieke Adam&Eva) illustraties of heldere iconen en pictogrammen die een verhaal razendsnel duidelijk maken. We hebben veel ervaring met het ontwerpen van gestileerde visualisaties of iconen, bijvoorbeeld als onderdeel van de huisstijl van de Rijksoverheid, het RIVM en andere opdrachtgevers.

Ook offline aandacht voor je boodschap of verhaal genereren? We ontwerpen magazines of brochures, informatieve folders, rapportages of factsheets en helpen met het samenstellen van de juiste content, de fotografie, het ontwerp en de opmaak. We begeleiden het gehele proces tot het printwerk op de deurmat valt. We weten wat er komt kijken bij het ontwikkelen van print en drukwerk.

Een groot bereik realiseren en je boodschap overbrengen? Dan is buitenreclame of een poster in het straatbeeld (met een sterke herkenningsfactor van de gemeente Amsterdam) de beste manier. Today weet hoe je dat aanpakt en helpt bij het realiseren van het ontwerp tot opmaak van posters, informatieborden en communicatiemiddelen voor een bijeenkomst.

Today weet de juiste online media in te zetten om jouw boodschap bij de doelgroep onder de aandacht te krijgen. Mét meetbare resultaten. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een bewegende banner of een opvallend bericht op social media: wij denken mee met de creatieve content en zorgen voor de technische uitvoering. Maar ook een interactieve en toegankelijke PDF (met het hoogste niveau AAA), die gedownload kan worden op een webpagina, zetten wij graag op.

Korte lijnen, hoge latten, geen zorgen

Jij wilt graag dat je boodschap aankomt en blijft hangen bij je doelgroep. Wij maken daar werk van. Mooi werk. Bij Today hebben we veel ervaring met design en communicatie rond thema’s als milieu, gezondheid, energietransitie, mobiliteit en innovatie. Benieuwd? Vraag ons gerust naar voorbeelden.

Een hecht team van creatief strategen, (digital) designers, illustrators en projectmanagers. Laurette Willems is het eerste aanspreekpunt voor alle nieuwe en lopende projecten

Stuur een mail met je vraag
1 Dutch Creativity Award  
1 Red Dot Award  
3 Indigo Awards  
3 Communicator Awards  
1 European Design Award  
1 Digital Award  
3 Lovie Awards  
2 NL Packaging Awards  
2 Paris Design Awards  
Today wint Awards
Designers at work studio Today Utrecht

Opdrachtgevers

Overheid

nl en