Mooi, mooier, Mokum

Designpartner
van de gemeente Amsterdam

Korte lijnen, hoge latten, geen zorgen

Today is een full-service creatief bureau. We helpen de gemeente Amsterdam bij uiteenlopende communicatievraagstukken. Dat doen we met groot enthousiasme én met een hecht team van creatief strategen, designers, DTP-ers en projectmanagers.

Ons doel? Ontzorgen. Daarom zorgen wíj voor heldere processen en de beste communicatie voor elke doelgroep. We werken graag nauw samen, denken in oplossingen en houden van korte lijnen en hoge latten.

 

Cases

Amsterdams werk waar we trots op zijn

Wat kunnen we voor je betekenen?

Jij wilt graag dat je boodschap aankomt en blijft hangen bij je doelgroep. Wij maken daar werk van. Mooi werk. Bij Today hebben we veel ervaring met design en communicatie rond thema’s als milieu, gezondheid, energietransitie, mobiliteit en innovatie. Benieuwd? Vraag ons gerust naar voorbeelden. We leveren de volgende diensten en services:

 • Infographic en praatplaat

  Een goede infographic maken is een vak apart. Heldere informatie en kennis overdragen, valt of staat met de juiste vormgeving. Wij verstaan dat vak. We maken complexe data of tabellen graag overzichtelijk met aantrekkelijke stroomschema’s, plattegronden en tekeningen. Welke kernvraag moet de infographic beantwoorden, wat zijn ondersteunende vragen en welk inzicht moet de doelgroep krijgen? Aan de hand van die vragen helpen we bij het samenstellen van de juiste input.

   

   

 • Illustraties, iconen, pictogrammen

  Heeft een boodschap visuele ondersteuning nodig? Dan zorgt Today voor (karakteristieke Adam&Eva) illustraties of heldere iconen en pictogrammen die een verhaal razendsnel duidelijk maken. We hebben veel ervaring met het ontwerpen van gestileerde visualisaties of iconen, bijvoorbeeld als onderdeel van de huisstijl van de Rijksoverheid, het RIVM en andere opdrachtgevers.

   

 • Magazine, brochure, rapport

  Ook offline aandacht voor je boodschap of verhaal genereren? We ontwerpen magazines of brochures, informatieve folders, rapportages of factsheets en helpen met het samenstellen van de juiste content, de fotografie, het ontwerp en de opmaak. We begeleiden het gehele proces tot het printwerk op de deurmat valt. We weten wat er komt kijken bij het ontwikkelen van print en drukwerk.

   

 • Buitenreclame, poster, informatiebord

  Een groot bereik realiseren en je boodschap overbrengen? Dan is buitenreclame of een poster in het straatbeeld (met een sterke herkenningsfactor van de gemeente Amsterdam) de beste manier. Today weet hoe je dat aanpakt en helpt bij het realiseren van het ontwerp tot opmaak van posters, informatieborden en communicatiemiddelen voor een bijeenkomst.

   

 • Online media, banner, toegankelijke PDF

  Today weet de juiste online media in te zetten om jouw boodschap bij de doelgroep onder de aandacht te krijgen. Mét meetbare resultaten. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een bewegende banner of een opvallend bericht op social media: wij denken mee met de creatieve content en zorgen voor de technische uitvoering. Maar ook een interactieve en toegankelijke PDF (met het hoogste niveau AAA), die gedownload kan worden op een webpagina, zetten wij graag op.

   

 • Advies en begeleiding

  Today denkt als sparringpartner graag mee over een nieuw communicatievraagstuk. Daarnaast begeleiden wij het productieproces. Van het ophalen van de juiste technische specificaties voor een DTP- of ontwerpproduct tot het aanleveren bij een producent of drukker.

   

Maak kennis met het project team

Aanspreekpunt
Project manager Astrid van Rijsingen is het eerste aanspreekpunt voor alle nieuwe projecten. Bob Derksen is creatief partner en ook beschikbaar voor vragen en begeleiding van een opdracht.

Amsterdam of Utrecht?
De aanspreekpunten van ons projectteam wonen in Amsterdam. We spreken dan ook graag met je af op locatie om kennis te maken en een opdracht door te spreken. Wil je een keer naar de studio in Utrecht komen dan ben je uiteraard van harte welkom. Wat jij wilt dus.

Contact
Astrid van Rijsingen: 06 43 20 67 46
amsterdam@today.nl

Stuur een mail met je vraag

Opdrachtgevers

Ervaring met overheid, gemeente en provincie