Skip to main content

Aan de slag met jouw merkpositionering

Over Studio Today in de Utrechtse Werkspoorkathedraal
Over Today branding agency in Utrecht

Waarom telt een overtuigende merkpositionering?

Wij geloven dat sterke merken voldoen aan 3 heldere kenmerken. Ze zijn relevant, geloofwaardig en onderscheidend voor hun doelgroep. Samen bepalen we waar jouw merk voor staat. Een heldere merkpositionering onderscheidt jouw merk van andere spelers in de markt en geeft de juiste richting binnen jouw organisatie.

Onze aanpak

We ontdekken samen de positionering van jouw organisatie en vertalen dit naar een sterke kernbelofte, die laat zien hoe jouw merk waarde toevoegt aan de wereld.

We kijken naar de trends binnen de maatschappij. Via interviews met klanten en medewerkers verzamelen we waardevolle inzichten. We kijken naar ontwikkelingen binnen de markt aan de hand van concurrent analyses. Hiermee vergaren we de merkinzichten die nodig zijn om de merkpositionering vast te stellen.

In dit onderdeel kijken we naar het merkkompas die richting geeft aan het merk. Wat is de visie en missie? Waar staan we voor? Wie zijn we? En wat kunnen we beloven? Alles op één A4.

In dit onderdeel kijken we naar de uitstraling van het merk aan de hand van de persoonlijkheid, een duidelijk merkverhaal en pay-off en de juiste tone of voice. Met vragen zoals: Wie zijn we? Hoe zien we eruit? Wat is onze mentaliteit? Wat is ons gedrag? En hoe praten we?

Merken creëren die klaar zijn voor de toekomst

Wij helpen je om het merk te worden dat je morgen wil zijn. Waar consumenten op vallen, klanten zich mee willen associëren en medewerkers onderdeel van willen zijn. Met een scherpe strategie, eigenzinnig design en vol energie. Zo creëren we een merk dat positief durft op te vallen – een bright brand voor morgen.

Bekijk onze cases

Een hecht team van 20 creatief strategen, (digital) designers, illustrators en projectmanagers.

Onze cultuur
2 Paris design awards  
3 Red Dot awards  
1 Dutch Creativity Award  
1 European Design Award  
3 Indigo Awards  
1 D&AD  
3 Communicator Awards  
1 Digital Award  
3 Lovie Awards  
Today wint Awards
Designers at work studio Today Utrecht

Opdrachtgevers

Overheid

nl en