Nieuws

PARK NOW Group kiest voor Today

PARK NOW - Today

Dat betaald parkeren een stuk makkelijker is geworden, hebben we te danken aan de PARK NOW Group, voorloper op het gebied van digitale parkeerservices in Europa en in Nederland bekend van de parkeerapps Parkmobile en Park-line. Today gaat voor dit innovatieve bedrijf tal van communicatiemiddelen restylen.

Na een bureau-oriëntatie heeft PARK NOW gekozen voor Today om de uitrol van de nieuwe merkidentiteit en het design te begeleiden. We gaan aan de slag met de opgeleverde brand manual en vertalen tal van communicatiemiddelen naar de nieuwe stijl.

Focus van PARK NOW is het creëren van een vloeiende parkeerervaring, van reservering en navigatie tot betaling. Dit doen ze door ontwikkeling van digitale parkeerservices die parkeren snel en gemakkelijk maken. Het bedrijf is actief in ruim 700 Europese steden en heeft meer dan 18 miljoen gebruikers.

PARK NOW is onderdeel van een joint venture in mobiliteit. 5 Merken die de krachten bundelen om mobiliteit opnieuw vorm te geven, waardoor mensen zich vrij door de steden kunnen bewegen (SHARE NOW, FREE NOW, REACH NOW, CHARGE NOW and PARK NOW).

 

Terug naar nieuwsoverzicht