Nieuws

5 Indigo Awards voor Today!

 

Elk jaar maken we bij Today een selectie van het bijzondere werk dat we samen met onze opdrachtgevers hebben mogen maken, om in te sturen voor design awards. En met succes: we hebben 5 Indigo Awards binnengesleept!

De jury van de internationale Indigo Design Awards heeft het werk van brandingbureau TODAY bekroond met maar liefst 5 awards. De jury die bestaat uit wereldwijd gerenommeerde vakspecialisten waardeerde het werk voor EcraidInner Circle en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier:

De branding voor het eerste pan-Europese onderzoeksnetwerk tegen infectieziektes (zoals Covid) genaamd Ecraid werd beloont met: Gold in Medicine & Bronze in Branding.

Op eigen initiatief ontwikkelde Today een echt “Eau de Toilet”, gemaakt van gereinigd afvalwater voor het Hoogheemraadschap Hollands Noorder Kwartier (HHNK). Bekroont met: Silver in Packaging Design & Silver Promotional Materials.

Voor de dating app “innerCircle” ontwikkelde Today niet alleen de branding maar ook een geheel eigen illustratiestijl, welke beloond werd met: Silver in Illustration.