Nieuws

Today winnaar in klanttevredenheidsonderzoek FONK50!

FONK50 nieuwsbericht - Today

In de lijst van 50 meest klantvriendelijkste bureaus 2018 die vakblad FONK samenstelde, eindigde Today in de top 10. In de categorie design kwamen we zelfs als winnaar uit de bus. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,88.

In oktober vond voor de 24e keer het klanttevredenheidsonderzoek van FONK plaats, uitgevoerd door marktonderzoeksbureau Multiscope. Mede aan de hand van deze resultaten stelt de redactie van FONK50 de Beste Bureaus 2018 samen. In het specialisme design haalde Today het allerhoogste resultaat van alle designbureaus met een gemiddelde van 8,88. Daarnaast staan we op plek 9 van bureaus met de hoogste gemiddelde klanttevredenheid over alle 13 disciplines, gemeten over 77 bureaus in totaal.

We zijn enorm blij met deze waardering voor alle gave dingen die we de afgelopen jaren samen met onze klanten hebben mogen maken. Om het zo in cijfers terug te zien, is echt fantastisch. Dit is een geweldige beloning voor het hele team én natuurlijk ook voor al onze klanten. Het bevestigt dat de manier waarop we samenwerken resultaat oplevert. Vorig jaar kwamen we binnen als nummer 1 in de categorie Who-to-Watch 2017 (bureau dat het jaar van doorbraak kent). En dit jaar claimen we die erkenning met een positie in de top 10. Het geeft ons een hele mooie bevestiging dat we samen met ons team de juiste koers hebben ingezet.

 

Terug naar nieuwsoverzicht