Nieuws

Today wint 4 Communicator Awards!

10jaar_Today_interview

Elk jaar maken we bij Today een selectie van het bijzondere werk dat we samen met onze opdrachtgevers hebben mogen maken, om in te sturen voor designawards. En met succes: we hebben 4 ‘Golden Awards of Excellence’ binnengesleept!

Uit meer dan 5.000 wereldwijde inzendingen heeft de AIVA (Academy of Interactive &Visual Arts) in New York de winnaars geselecteerd voor de jaarlijkse “Communicator Awards”. Deze worden uitgereikt in verschillende categorieën uitgereikt. Dit keer is de website voor DigiD in de prijzen gevallen, het logo én de overall branding voor Youvia en de branded content voor The Present.  We zijn super trots op deze vier awards, een mooie waardering voor onze opdrachtgevers en het werk dat we samen realiseren.

The Communicator Awards worden uitgereikt als een erkenning van uitmuntendheid, effectiviteit en innovatie op alle communicatiegebieden. Zij zijn het toonaangevende internationale prijzenprogramma ter ere van talent in dit zeer competitieve veld. The Communicator Awards, bijna drie decennia geleden opgericht, ontvangt jaarlijks bijna 5.000 inzendingen van bedrijven, agency’s, studio’s en marketing boetieks van elke omvang, waardoor het wereldwijd een van de grootste prijsuitreikingen in zijn soort is.