Nieuws

3 Lovie Awards voor Studiekeuze123 website

Studiekeuze 123 iphone - Today
Studiekeuze123 iphone - Today
Studiekeuze123 iphone - Today

De Lovie Awards zijn de prijzen voor het beste digitale werk in Europa. Dit jaar hadden de Lovie Awards bijna 1500 inzendingen uit 33 landen. De website van Studiekeuze123 is bekroond in de categorieën ‘Schools & Education’ en ‘Best User Experience’ door zowel het publiek als de vakjury.

Today mocht de merkidentiteit van Studiekeuze123 rebranden, dit resulteerde in een frisse beeldtaal, pakkende campagnes en een nieuwe website die beter aansluit bij de behoeften van de doelgroep. Deze website, een initiatief van het ministerie van OCW in samenwerking met studenten en onderwijsinstellingen, helpt toekomstige studenten stap voor stap een nieuwe studie kiezen. De huidige versie van Studiekeuze123.nl is in samenwerking met digitaal bureau One Shoe ontwikkeld en fungeert al sinds 2009 als de officiële studiekeuzesite van Nederland met ruim anderhalf miljoen unieke bezoekers per jaar.

Studiekeuze 123 tablet - Today

Best User Experience

Studiekeuze123 heeft de categorie ‘Best User Experience’ volledig naar zich toegetrokken, want het platform is beloond met een award door zowel het publiek als de vakjury. In totaal hebben meer dan 40.000 stemmers van zich laten horen. Het winnen van deze prijs betekent dat de website van Studiekeuze123 officieel de ‘meest gebruiksvriendelijke website van Europa’ mag worden genoemd.

Lovie Awards - Today

Over The Lovie Awards

De missie van The Lovie Awards is om het meest unieke, kleurrijke werk van de Europese Internet community te onderscheiden. Op donderdag 14 november 2019 is de 9e Lovie Awards Uitreiking, bij de British Film Institute (BFI) in London.

 

Terug naar nieuwsoverzicht